Dagens bittra sanning

Man är inte yngst på krogen längre. Hemskt...


Onsdag

Pyntar lägenheten med underkläder då det inte finns någonstans att torka tvätten..


Autumn leaves


Autumn leaves


Mullsjö Huligans

I helgen har jag varit hos Stesse i Mullsjö/Jönköping! :D (Och jag vill bara tillägga att detta är tredje gången jag skriver det här inlägget, himla skit-app!!!?!&@#%#!)
I ren glädje och förvåning halkade jag in i byn som var täckt med snö!
På fredagskvällen blev det spontan utgång på Bongo, ett riktigt soft ställe. Innan det skulle vi till en "random kille" som visade sig vara en jag lärde känna i Åre för två år sedan! Kommer för alltid att fascineras av sånna sammanträffanden!
På lördagen fotade vi i den fina höstsolen och på kvällen eldade vi vid en sjö.
Lägg till lite Tv-spel, härliga vänner, galna människor, en jeep resedrömmar och massa skratt så har man en perfekt helg! :)
Försöker lägga upp bilder men ja, får se hur det går.


Allt eller inget

Varför är det så att allting kommer på samma gång? Antingen har man en jättebra dag, eller så har man en skitdålig dag. Finns det ingen balans här i livet??
Imorse vaknade jag. I panik flög jag upp ur sängen då jag inser att jag måste till jobbet om 5-10 minuter. River fram all frukost, men inser då att klockan är en timme för tidigt och väckarklockan har inte ringt än...! Går och lägger mig. Klarvaken. Lyckas till slut somna en stund och då är jag ju för trött för att komma upp ur sängen sen så snoozar. Får ju då skitbråttom och blir ändå senz Letar efter passerkortet. Hittar det ingenstans. Fortfarande borta.

Kommer till jobbet och har massa jobbiga kunder. Vill bara hem. En käring som ringer in med någonting jag inte kan boka över telefon:
"Men du sitter ju på en bokning. Och jag har en sak jag vill boka och du kan inte boka det åt mig fast du jobbar med bokningar!!? Vad är det för service?" utbrister hon.
"Ja men dethär bokar inte jag utan det gör man själv på internet. Så läs och det på internet och boka det på internet."
"jaha men då kanske jag ska skita i att boka hotellrum då!?" säger hon.
"Ja, gör du det." Säger jag.
Orkar inte tina maten så den är fryst i mitten och asvarm i kanterna.
När jag ääntligen är påväg hem inser jag att jag glömt hemnyckeln på jobbet och måste tillbaka...
Tack livet för att du är en himla bergochdal-bana.

Slut för idag.


I'm on a bus

Påväg ner till stan. Skulle egentligen börja 7.55 imorgon men min kompis ville byta så nu börjar jag 15.35! Därför blir det en spontansväng till X&Y ikväll :) men det ser ut som om jag levt sju svåra år i öknen utan vänner eller vatten för jag hann varken sminka mig eller fixa håret! Knappt så jag hann få på mig kläderna.

Ha de!


Bubbleroom

Har beställt hem den här toppen idag så snart är den påväg hem till mig :) jag har rest land och rike runt för att hitta något att ha på mig men utan napp. Så nu fick det bli över internet, något som inte händer ofta.

Och André Egbo var här och hälsade på en sväng! Riktigt trevligt! You have to love spontan-besök :)


Förgyll min vardag

Jag behöver spänning i vardagen...! Det är bara måndag och jag är redan uttråkad. Det mest extrema jag gör är att dricka små klunkar läsk. Fast jag inte får... Eller skära gurka utan skärbräda. Eller gå kvällspromenader själv på Norrby. Det är i och för sig lite väl spännande...
Men om du är rätt man eller kvinna för jobbet så Be My Guest! Ni är alltid välkomna hem till oss.


Dagens

Visa


TV

Känner att jag haft en väldigt manlig kväll framför tv:en med Gossip Girl, Top Model, Project Runway och Project Runway Sverige.
Har ju då även hängt i köket och diskat. Har ni alltid undrat hur för gamla svarta bönor luktar? Ni vill inte veta...

Tycker ni förresten att jag låter för bitter, är sur eller bara klagar på bloggen? Det är i så fall inte meningen! :P


Högklackad

Härom dagen såg jag Kontaktannonsen på tv. Då var den en man som med väldigt övertygad ton sa att "Jag vill att min tjej ska ha högklackat. Alla älskar ju högklackat! Hur kan man inte göra det? det klart man gillar högklackat. Eller ja, det finns ju vissa tjejer som inte gillar högklackat..."
Men jaha, det var ju konstigt att vissa tjejer inte gör det... Men alla andra älskar ju högklackat! Har du testat att gå i några själv någon gång kanske?? Suck... Haha.
Jag hade högklackat igår på Harrys. Jag trampade snett. Jag stukade foten(bara lite). Jag gillar inte högklackat. :P

Men det var en riktigt trevlig kväll! Först var vi här i lägenheten. Jag och Sara hade gjort ett musikquiz som vi körde. Jättekul! :) hade även ett väääldigt långsökt melodikryss som gjorde folk en aning förvirrade. Haha. Motivering till ett av svaren var bl.a: "Och denna låt heter ju Aint no sunshine. Och sun är ju sol på svenska. Och någonting som smälter i sol är ju smör. Så därför ska smör in på tredje raden!"


Motivation

Tycker verkligen det är jätteroligt att äta bara nyttigt när det finns chips i skafferiet, geléhjärtan i vardagsrummet, chokladkaka i hallen och kolor i sovrummet...


Klipp klipp

Var hos frisören igår och gjorde ljusa slingor samt klippte topparna. Men inte ens jag ser ju någon skillnad så förväntar väll mig inte att någon annan ska märka det heller... Det blir alltid så! Nästa gång ska jag ta i ordentligt för jag vill bli ljusare!
Med min alltid så fantastiska timing så lyckades byggarbetarna utanför självklart stänga av allt varmvattnet till frisörsalongen precis när min blekning skulle sköljas ur. Dom passade nog på att ta fikarast också! Spännande. Och kallt.


Vill påstå att jag inte överdriver när jag säger att det regnar JÄTTEmycket!

Efter 10 minuter ute känns det som om jag lika gärna hade kunnat simma i en bäck.


RSS 2.0