En vanlig dag som kattägare

Kommer hem till svenljunga efter att ha sovit i skövde fredag till lördag med mina finfina vänner. Sätter mig i soffan. En av katterna kommen in i vardagsrummet och mamma säger: näe...Inte nu igen... Jag kollar åt höger och ser hur Sally släpper ner en mus på golvet som i illfart springer iväg för sitt liv och gömmer sig under en bänk!! Och nu får ju inte klantkatten tag i musen igen så där ilar den runt!
Idiotkatt...


En dag på jobbet

Jag: och hur stavar du ditt efternamn?
Gäst: Eeh.. Hmm. Det vet jag inte...
Jag: okej, men nu jag hör dig väldigt dåligt, sitter du i bilen?
Gäst: näe jag håller på att lägga asfalt här! *muller muller*
Jag: hehe okej men skulle du kunna upprepa efternamnet?
Gäst: näe jag tror inte jag kan det. Jag är jättehes och håller på att tappa rösten..
Jag: va, ursäkta vad sa du?
Gäst: jag tror det är med v!

Haha. Spännande dag på telefon.


Skövde

I helgen har jag varit i Skövde och firat världens bästa, och yngsta, 30-åring Svante. Började med en chill fredagskväll. På lördagen åt vi först hotellfrukost och sen bar det av på veteran-dag på P4 i Skövde där vi fick åka pansarvagn! Riktigt kul :) killarna var som barn igen och pratade i termer dom jag inte brydde mig om att förstå.
På eftermiddagen spelade vi paintball! Har fasat inför detta i två veckor. Men kunde ju inte visa mig klen så var tvungen att vara med. Trots ångesten som var mycket hög! Men, nu har jag gjort det. Behöver aldrig göra om det!!
Kvällen blev riiiktigt trevlig med förfest och sedan utgång på Glädje. Sjukt trevlig helg! :) men utvilad och redo för ny arbetsvecka! Inte riktigt... :P


Hej och välkommen till Scandics bokning du pratar med Marika hur kan jag hjälpa dig?

Idag tog jag emot mitt första riktiga samtal! Och det var nog fler än jag som satt och darrade, mådde illa, hade ångest och ville springa ut därifrån! Kände mig som en liten fågelunge som blev utsparkad ur boet med huvudet före utan att ha lärt mig att flyga! Usch. Andra liknade det med att tvingas hoppa från en stup. Haha. Det var länge sedan jag var så nervös. Kraschade visserligen inte till marken men fick en smäll av en gren eller två innan jag kunde flaxa iväg. Framåt lunch kändes det lite bättre. Det är jätteroligt att ta samtal när man kan allt och människorna är trevliga. Men jag har nog aldrig varit såhär rädd för en telefon förut.
Tillbaks imorgon igen... Men sen är det HELG och då bär det av till Skövde :)


Geografi

Varför har dom döpt en stad till Linköping och en till Lidköping?? Jag kommer aldrig under hela min livstid att kunna veta vilken som är vilken.


Pluggar

Har varit på utbildning hela veckan inför jobbet på Scandic. Den fortsätter nästa vecka. Ska sitta på hotellbokning via telefon. Ah! Jag blir galen. Det är så mycket att lära sig! När man äntligen förstår hur det går till för att boka ett rum, en natt, för en person, och självförtroendet som fått sig en pungspark och gömt sig i en mörk gränd blygsamt men stolt hittat tillbaka, då:
"Bra! För nu ska vi lära oss hur man bokar in 4 vuxna, 3 tonåringar och 5 barn i 4 olika rum och dom vill ha en extra säng och en spjälsäng och mat på rummet och sen har dom tre minigrisar med sig också och dom vill ha ett rökrum. Sen vill dom jämföra priserna mellan 7 olika hotell och så har dom en frinatts-voucher och ett sportkort och 10% rabatt. Och när bokningen är klar kommer dom på att det är 3 vuxna till som ska med och dom vill byta hotell och datum. Gärna till Danmark istället!

Aaaaaaaahhhhh!


22.00

Jag och Sara: ja! Vi möblerar om!!

Det kommer bli askalasfint. Letar nu efter ett vitt piano och en vit byrå :)


Runt sjön

Har varit ute och sprungit idag! Mirakel sker än idag. Har tränat nästan varje dag sedan USA och första målet är att fortsätta så till 15 december. Nu kör vi!


Boråsbo

Jag har fått en nyckel till Saras (alldeles snart Saras & Marikas) lägenhet :)

Jag har fått ett jobb. Efter FEM möten.

Jag får köpa inredningsprylar! :D
Jag ska köpa gymkort.

Imorgon ska vi till Harrys. Finns alltid ett tillfälle att fira. Kanske ses vi där?

I helgen ska jag till Halmstad och köra gokart! Pressen stiger. Jag måste vinna.

Tillvaron känns heelt okej.


Katt.


Inspiration

Blir helt rastlös i hela kroppen och hela hjärnan!
 
http://www.youtube.com/watch?v=vOlGGGnXQl0&feature=g-vrec

 

Plats: Åre, 2012. Åkare: Daniel Hultman Araya.

RSS 2.0