Gick och blev en sväng krullhårig

Hade en riktigt bra lördag med härliga människor på besök, förfest i lägenheten, vänner som hade spelning på Café Viskan och sen vidare till X&Y!


Hej hopp

Jag ursäktar bristen på uppdateringar. Saknar inspiration för tillfället. Livet flyter på bra här i Borås. Härligt att få hänga med alla vänner och hitta på roliga grejer :) Men jag vill till Norge och jobba och jag vill ut och resa igen! Jag är rastlös och uppgiven för tillfället.


Konsten att inte ha någon koll på någonting.

Tack kära passerkort till jobbet för att du försvann IGEN. Efter att ha varit utan det i tre veckor fick jag ju ha det i hela tre dagar innan jag lyckades tappa bort det igen. PERFEKT.


Resor

Nu är min finkusin Sandra påväg till Thailand för 2,5 månads semester!! Kännes att jag är en aning, bara lite, väldigt jättemycket avundsjuk! Men det kommer bli sjukt gött för dom!
Och jag tröstar mig med att jag precis fått ledigt från jobbet vecka 7 så nu har jag och Stesse spikat en skidresa till Trysil! Pepp pepp pepp pepp och vill åka nu! Kommer bli galet bra! :D


Årets nya lärdom:

Meningen med livet är att städa. Och när man städar så flyttar man grejerna från ett ställe till ett annat så att dom är i vägen på det nya stället istället. Och så plockar man fram det och så behöver man städa igen.
Och man blir glad av att köpa grejer. Så man köper nya grejer och så blir det ännu mer att städa.

År 2013 ska jag bli bättre på att städa och organisera. Så där ja, rakt in i vuxenlivet. BAM!


Degar

Tristessen som uppstår när man är halvsjuk, rastlös, sysslolös, fast i Svenljunga och precis har kommit hem från en helt galet bra vecka i Åre!!


RSS 2.0