Wellington


River Valley

Efter 2,5 timmes sömn gick jag igår vandringen "Tongariro Crossing" som är en två mil lång bergsvandring, bland annat förbi "Mount Doom" som är med i sagan om ringen! Det var helt otroligt, fantastiskt vackert och utsikten var makalös! Det tog 7 timmar och kan säga att jag var helt slut efteråt! Inte lätt att gå och lägga sig i tid när det finns då många härliga människor att umgås med! ;)

Igår var vi i River Valley och gjorde forsränning. Helt galet! Det var en femma, det högsta på skalan och det gällde att paddla på! Vi trillade i två gånger men hade så roligt!

Nu är vi på väg till Wellington. Det betyder att nästa stopp är Kaiteriteri och det betyder att jag ska hoppa fallskärm!! :D


NYA ZEELAND

Jag bara älskar det här landet! Vädret är som en riktigt bra, svensk sommar. Lite kallt på kvällarna men jag är så glad att slippa svettas hela tiden ;)
Igår åkte vi från Auckland till Hot Water Beach. Det är en strand med vulkanisk aktivitet under. Därför kommer det upp 65 grader varmt vatten. Där tar man varsin spade, gräver en grop och så har man gjort sig en liten varmvattenspool med utsikt över havet. Så häftigt! Hänger med två jättehärliga tjejer från Stockholm och bara njuter av detta fantastiskt vackra land!


Dags att resa vidare

Ikväll går flyget till Melbourne! Flyger över natten och är framme i morgon bitti. Då har jag 12 timmar på mig att utforska den staden innan jag flyger till Auckland NZ. Tiiiidigt på morgonen den 12 feb börjar min bussresa genom Nya Zeeland och jag är så pepp på att få uppleva naturen och träffa folk!! :)


Gardens By The Bay, Singapore


Universal Studios, Singapore


Bröllop!

Har fått inbjudan till min kusin Marias och hennes Jacobs bröllop i sommar!! Så glad att jag bara vill sprattla och hoppa upp och ner! Så himla roligt. Längtar redan som en tok! :D


Hej igen!

Då var det dags att sparka igång den här gamla blaskan igen! Jag befinner mig alltså i Singapore. Sedan en halvtimme tillbaka helt på egen hand. Önska mig lycka till!

Säg hej till min resbuddy Jerry! :)


RSS 2.0