Gili Trawagan

Nu har vi tagit oss ut till ön Gili Trawagan. Det går knappt beskriva skillnaden mot Bali som ligger 1,5 timme bort med speedboat. Efter kaoset på Kuta Beach, Bali möttes vi här av världens skönaste ö! Det finns inga motorfordon, så på den enda huvudgatan finns bara cyklar samt häst och vagn! Längs hela stranden ligger små, mysiga restauranger och barer. Sanden är kritvit och havet helt turkost. I bakgrunden ser man ön Lombok med sina höga berg. En massage kostar 35 spänn ungefär. Den lokala ölen Bintang kostar 11kr och en härlig portion lokal mat kan du få för en 20! Skulle vilja säga att vi kommit till någon form av paradis. Det är jätteroligt att ha mött upp min vän Maria hemifrån som jag nu ska resa med i två veckor! :)
Nu gäller det bara för mig att försöka varva ner efter dom tre händelserika veckorna i NZ! :)


Bali

Från 8 grader till 30!
Nu har vi spenderat vår första dag på Bali! Det blev på solandes på stranden, i jättehöga vågor bland surfare, prutandes på marknader och ätandes god och billig mat! Det är så skönt att ha kommit till värmen och verkligen roligt att träffa Maria hemifrån som jag nu ska resa tillsammans med i två veckor! :) vi bor på ett lyxigt hotell med supervackert poolområde och härlig frukostbufé, och det kostar lika mycket som ett hostelrum för 8 pers med våningssängar i Australien/NZ! Detta är ett väldigt härligt sätt att spendera sina sista respengar ;)
Nu ska vi på en shoppingrunda! :) och imorgon har vi bokat in oss på cykeltur längs ön.


Flygplatsen

Nu sitter jag på Christchuch flygplats. 7 timmar kvar till flyget lyfter mot Bali! Ska bli härligt med lite sol och värme igen för här har det varit 8 grader idag!
När jag klev av planet i Auckland, NZ undrade jag verkligen vad jag gett mig in på. Var rädd för att känna mig ensam och ledsen. Nu tre veckor senare grät jag floder över att behöva säga hej då till mina nyfunna vänner! NZ har varit helt fantastiskt med massa härliga människor och aktiviteter som får hjärtat att jubla! Allt i livet har en mening och det ordnar sig alltid på ett eller annat sätt.
Vill passa på att tacka Daniel för ett helt underbart år tillsammans, önskar jag hade kunnat vara hemma på vår ettårsdag. Du är min inspiration, min glädjekälla och jag älskar dig så underbart mycket. Längtar tills jag får va i din famn igen <3
Har nu en månad kvar på resande fot. Mot Bali, Gili, sol och strand och mot min vän Maria som bestämde sig för att komma och möta upp mig från Sverige! :D


Adrenalinberoende

Efter grottkrypning med zipline och repillering, forsränning, helikopteråk, skydive och nu världens högsta canyonswing har jag definitivt, helt klart, blivit beroende! Här går livet konstant i ett med underbara människor, bucketlist-aktiviteter, skratt och dans. Njuter av varje dag i det här fantastiskt vackra landet! Nu är vi i Queenstown som är omringat av höga snötäckta berg och klarblåa sjöar. Definitivt inte sista gånger jag kommer hit! En månad återstår av min resa och jag ser så mycket fram emot att få träffa er där hemma igen! :)


RSS 2.0