Melodi

Imorgon har vi spelning. Ett band utan namn. Elin, Marika, Daniel.
Elin föreslog EMD. Vi sa Nej.
Ska spela piano inför folk, för första gången imorgon. Och sjunga samtidigt. Kommer vara nervösare än en jagad vild-get och kommer skaka som ett asplöv. Långsam hjärna dränkt i sirap som försöker kommunicera med hjärta i rusningsfart som försöker slå hastighetsrekord.

Men det blir nog bra. Vi ska ha kul.


forrest and fields

Här kommer resten av bilderna :)
















Drar la ut och cyklar en sväng då såhär på kvällskvisten.

Ni kan ju kolla in denhär tumblr'en så länge. Fantastiskt rolig.

Whatshouldwecallme.tumblr.com


Vackra skogar och vidsträckta majsfält

Stesse var här och hälsade på onsdag till torsdag, så vi hade mysig sleepover och var ute och fotade i skogen. Riktigt roligt!
Så, foto: Marika & Stephanie. Varsågoda! ;)












(resten kommer snart, måste killa iväg på rep! Har spelning imorgon.)





Jobbsökande

Håller på att söka jobb nu och blir tokig på att sitta här rastlös och med känslan av att ingen vill ha en!
Känner att desperationen har stigit en aning för mycket när jag börjar kolla runt på statistjobb. Hittar en annons där ett av kraven är att "Statister ska inte ha några problem med att bli klippt och få en 70-talsfrisyr" och jag tänker: ja men det kan väll inte va så farligt. Sen googlade jag.


Här är där man är, och där är där man inte är.

Nu när jag ändå inte kan somna såhär på kvällskvisten(02.30) så ligger jag och funderar; På hur dom i den nya Vanish-reklamen tänkte när dom valde att kalla urtvättade vita kläder för gråa och"solkiga"? Solkiga... Det låter som om kläderna är doppade i fritösen och sen tappade i en tunna smör? Finns det ordet ens inskrivet i den svenska ordlistan?
Hmm...

Vanish oxy action multi, crystal white.
Lita på rosa, farväl till fläckar!



Oss i ett nötskal

Förra veckan fick jag äntligen återse min vän Elin!
Vi bestämde oss för att gå en sväng och dundrade ut på elljusspåret. Efter att ha kommit lite mer än halvvägs och efter att ha pratat igenom 5 olika liv tre gånger lyfte jag på blicken och tänkte; Nämen, en häst!
NEJ Marika, en älg. Den stod mitt på skogsstigen där vi skulle gå och stirrade nyfiket.
Den fantastiska plan vi slutligen bestämde oss för bestod i att skrämma iväg älgen genom att väsnas och vifta med armarna och hoppa med benen samtidigt som vi gick mot besten. (Läs se ut som riktiga mongon) och om den gick till atack skulle vi springa in i en av trädgårdarna som låg nedanför.
*Host*. Så fort älgen rörde sig framåt drabbades vi smått av panik och stormade skrikandes in i närmsta trädgård. Vad vi inte såg var att på den här gräsmattan, i en solstol, satt en man som hade sett alltihop. Och nu stod vi mitt i hans trädgård.
Vi kallpratade en stund, skämdes ihjäl, 10 grannar kom ut för att titta på den förbaskade älgen som vägrade flyttade på sig, vi skämdes lite till och sen fick vi gena genom hans trädgård.

Oss i ett nötskal...

Allting kommer bli bra till slut, du ska se att allting ordnar sig.


Så lätt som att sova en sömn

Lovade mig själv att jag inte skulle klaga över jetlagen. Inte ens nämna den. Och den är inte alls speciellt jobbig, har inte märkt av den så tydligt. Men vaknade jag klockan 3 på natten... Och nu är klockan halv sex. På morgonen! Jag. har. fortfarande. inte. somnat. om. Väckarklockan. är. ställd. Det. börjar. bli. ljust. JAG. BLIR. GALEN!!


Spelar mobilspel.


Hemma!

Dagens tips:
Cykla inte när det är flygmyre-säsong!!
Om du ändå tvunget vill cykla, stäng munnen...


RSS 2.0