Ge mig!!


Juldagen

Juldagen spenderades hos farmor och farfar med ännu fler flummiga släktingar. Lite(märk väl lite) mindre betoning på maten och desto mer toner till musiken! Full fart med sång piano, gitarr och dragspel. Riktigt härligt :) vi lyckades också skicka upp en rislykta i skyn och tomten brakade ut ur garderoben ropandes i en damsugarslang när paketen skulle delas ut... En helt vanlig dag i Storegården.


Julafton

Hade en riktigt riktigt härlig julafton. Skratt med flummiga kusiner, mormor och morfar vinner sällskapsspelen, mat så att det känns som om man aldrig mer kommer bli hungrig, Kalle anka(om än väldigt omdiskuterat det här året) och fina paket. Fick bland annat en klocka, twilightfilmerna(ihihi), glittriga nagellack, kläder och ett duntäcke!


God Jul vänner! :)

Nu är vi på väg till Falkenberg, på väg till stocka släkten på mammas sida. Snön har fallit, julgodiset är med, julklapparna är med, håret är lockat, jag har öppnat julklappen som jag köpt åt mig själv, den årliga julförkylningen är här och jag har sett hela julkalendern!
Så jag hoppas att också ni får en riktigt mysig och härlig högtid med familj och vänner :)
Sköt om er!


Å R E

Nu är allt klappat och klart inför nyår! Vi är ett gäng på åtta pers som har hyrt en stuga utanför Åre och jag är så galet taggad! Kommer bli ett kärt återseende :)


Svenska hjältar

Kollar på Svenska Hjältar-galan och blir tårögd varje gång det kommer in någon ny på scenen! Riktigt fint att ha en sån gala :)
Man kanske själv skulle rycka upp sig och ja, förändra hela världen. Det vore ju något.


Spontan utgång på X&Y!


Selma och jag spelar jullåtar :)


Kadett-bal

I helgen var jag och Sara på militär-bal i Enköping! :) En aning nervöst eftersom jag aldrig träffat killen jag skulle gå med och sen fick veta om alla vett och etikett-regler!
På fredagen var den danslektion på dagen och cocktailparty på kvällen.
På lördagen fick vi först åka bandvagn och stridsfordon. Sjukt roligt! På eftermiddagen tävlade vi bl.a. I stafett, på blodigt allvar. Vi skulle ta på oss stridsutrustning, hoppa över en bom, bli kontrollerade och sen tillbaka. Shit vilket syn det var i hörselkåpor, hjälm, vapen, skyddsväst, och ammunition. Haha. Men vi vann! VIKTIGT!
Sen var det kaos, panik och stress tills vi var klara inför balen.
Balen bestod av trerätters middag och efter det dans. När de högst uppsatta hade gått hörde man någon ropa: "Han har gått nu!" Kavajer och högklackade skor kastades av, slipsarna sattes på huvudet. Sen var det kaos med house-musik och dans! Galet rolig helg!! :)


Till dig kära granne som möblerar om 23.30 en torsdag,

Jag vet vart du bor och en vacker dag skall jag skrika ut all min vrede rakt i ansiktet på dig.


RSS 2.0