Vilken dag!

Det är nog nästan första gången på hela säsongen som det har varit strålande sol hela dagen :)
Började med att jag och Louise testade skikart, för totalskidskolan hade prova på-dag. Det är som en halvt liggande stol med fyra skidor som man kan styra själv. Det bar himla roligt att prova! Vi testade till och med att raila, haha.

Efter det gick jag och Louise upp till toppen. Tog några välbehövliga solpauser på vägen och väl uppe käkade vi våffla med hjortronsylt i toppstugan. Gillar inte ens hjortron.. Men är man i jämtland, på toppen av åreskutan, då ska man bannemig äta hjortron ;)
Sen åkte vi off pist ner till Huså på andra sidan berget! :) en tur som en guide visade mig förra året. Så himla underbart! Lätt en av de bästa dagarna på säsongen. Utsikten är helt fantastisk och åkningen var härlig. Men det är inte själva åkningen som gör det mesta utan helhetsintrycket :)
Så vi åkte ner till Huså, åt lunch där och sen åkte vi skoter-släde tillbaka. Så nöjd med dagen! :)

På kvällen har vi varit och grillat vid Helgesjön. Bilder kommer! Satt där vid elden på stranden och kollade ut över sjön och solnedgången. Man ser hela Åreskutan. Ja vilken dag. Den kunde inte ha varit bättre på något vis!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0